Coachgesprekken

Coachen beelddenkers

Een coach is heel persoonlijk. Mijn kracht ligt in het verhelderen van de situatie waarin u zich bevindt. Dit vormt de basis voor u om uw ontwikkeling beter te kunnen hanteren.
Hierin ben ik realistisch en zet ik u met beide voeten op de grond.
In gesprekken geef ik u daarna handvatten om op pad te gaan / om een volgende stap te nemen. Hierbij ondersteun ik u met mijn creativiteit en energie. Eenmaal op pad loop ik als het ware een eindje met u mee.

Dit houdt in dat u gedurende een afgesproken tijd zelf aan de gang gaat, maar terug kunt vallen op ondersteuning van mijn kant (in de vorm van ideeën of gesprekken).

In een gesprek kunt u uw persoonlijke vragen  aan mij stellen. Op deze manier krijgt u  op uw eigen specifieke situatie afgestemde informatie, adviezen of inspiratie.

Enkele voorbeelden:

  • Coachgesprek (ken)
  • Adviesgesprek
  • Inspiratie gesprek
  • Golfcoach

 Coachgesprek Beelddenker

effectief beelddenkwerkerAls coach help ik u aan de verwezenlijking van uw doelen te werken.  Dit kunnen doelen zijn in uw werk en/of op sociaal /emotioneel gebied.
Weet u wat u wilt ( bijvoorbeeld meer rust, een project of studie afronden, een presentatie geven), maar krijgt u het om de een of andere reden niet voor elkaar dan kunnen enkele gesprekken met mij verhelderend werken.

Als extra intelligente beelddenker werk ik bij de coaching als vanzelfsprekend met beelden en laat ik de verbeelding bij u werken.
Hierbij pas ik mij makkelijk aan uw eigen snelheid van denken aan.
Ik ben een intuïtieve coach, waarbij ik telkens bezig ben om mijn intuïtie te voeden met theorie en ervaringen.

Voorop staat dat begrijpen en leren het makkelijkste is door te  ervaren.

Adviesgesprek

wat betekent beelddenken voor mijEen adviesgesprek kan een aanvulling zijn op een loopbaan- of re-integratietraject. U krijgt dan  informatie over (extra) beelddenken die specifiek op u van toepassing is.
Ook voor een manager/ondernemer  kan de input van extra informatie over beelddenken (en het verschil met begripsdenken) erg waardevol zijn om effectiever hun medewerkers te kunnen coachen.

Na een enkel gesprek  kunt u beter bepalen wat een vervolg kan zijn.
Een workshop, een coachingstraject  of dat u voorlopig genoeg geholpen bent.

 

 

 Reactie van een cliënt:

“Eigenlijk heb ik op al mijn vragen antwoord gekregen. Het gesprek heeft mij goede handvatten gegeven om het beelddenken beter te hanteren. Ik was de dagen daarna enorm vermoeid, eigenlijk totaal ontspannen. Ik dacht: dit zal na verloop van tijd wel overgaan, maar tot de dag van vandaag voel ik mij een stuk zelfverzekerder dan voor het gesprek. Een ongekende rust is over me heen gevallen, als een baksteen op me neergestort”.

Inspiratiegesprek

Inspiratie gesprek
Bent u in uw werk of in uw persoonlijke ontwikkeling op een punt aangekomen dat u een inspiratie zou kunnen gebruiken dan is het te overwegen om hiervoor een gesprek aan te gaan. Samen met u bekijk ik uw situatie van diverse kanten en door te associëren komen er verrassende nieuwe openingen / vergezichten naar voren.

Golfcoach

golfcoach

Golf is zowel een technisch als mentaal spel/sport. Wilt u eens meer inzicht in de mentale kant van het spel en hoe u alle adviezen kunt toepassen tijdens het spel dan wil ik graag met u meelopen. U leert dan hoe de mentale aspecten bij u in het spel kunt toepassen. Vergoeding in overleg.