Coaching

CoachingHet herkennen van beelddenken bij uzelf geeft na een eerste euforie vaak vragen over wat ermee te doen. Beelddenkwerk ondersteunt u bij de verdere zoektocht middels workshops of persoonlijke gesprekken.

Eenmaal bekend met het fenomeen beelddenken biedt Beelddenkwerk ondersteuning bij vragen over werk, loopbaan en privé. Telkens op een voor een beelddenker passende manier.

 

In oktober 2018 is er een artikel van mij gepubliceerd in het vakblad voor loopbaancoaches met alls titel: Beelddenkende coachees, Pas als je het herkent, zie je het. Download hier

Individueel gesprek

spiegelen coaching volwassenenIn een gesprek kunt u uw persoonlijke vragen aan mij stellen. Op deze manier krijgt u op uw eigen specifieke situatie afgestemde informatie, adviezen of inspiratie.
Hieronder zijn enkele voorbeelden uit de praktijk:

  • Coachgesprek(ken): U heeft behoefte aan ondersteuning bij het effectief functioneren als beelddenker.
  • Adviesgesprek: U volgt een traject in het kader van burn-out, ontslag of anderszins en wenst meer te weten over beelddenken.
  • Inspiratie gesprek: U bent op een dood punt aangekomen in uw ontwikkeling. U droomt over nieuwe stappen maar weet niet wat te doen.
  • Spiegelgesprek: U heeft een algeheel gevoel van onbehagen bij de huidige situatie en heeft geen / weinig idee waar u de verandering zoeken moet.
  • Golfcoach: beelddenken en visualisatie zijn een onderdeel van het mentale golfspel. U wilt hier meer over weten of zelf ervaren tijdens het spel.

Duo gesprek

duo gesprekAangezien bij beelddenken nogal eens communicatieproblemen  aan de orde zijn is het een suggestie om samen te komen.
Met mijn opleiding mediation heb ik ervaring opgedaan in het herstellen van het begrip voor elkaar. Dit vormt een vruchtbare bodem tot samenwerken.
Voorbeelden: man – vrouw, moeder kind, werknemer – collega, werknemer – baas.

Stoomcursus Beelddenkwerker

cursus beelddenkenEen intensieve dag om snel duidelijkheid te krijgen over je eigen beelddenk-kwaliteiten en hoe deze beter in te zetten.
Onderwerpen waar uitgebreid bij stil gestaan wordt zijn: communicatie, ordenen en plannen. De gehanteerde methoden op de dag gaan uit van het beelddenken: eerst ervaren en dan  een theoretisch kader.