Aan de slag met beeldenken

Wil je iets gaan doen opdat het beelddenken geen belemmering meer is maar juist mogelijkheden biedt?  Beelddenkwerk biedt vele diensten om hieraan te werken. De activiteiten met open inschrijving staan in de kalender. Voor maatwerk kunt je mailen of bellen. Daarnaast is er maandelijks een inloop middag voor vrijblijvende kennismaking.

Drie à vier keer per jaar stuur ik een nieuwsbrief rond. Als je daar interesse in hebt, stuur dan een mail met voor-en achternaam en mailadres naar mij en ik zet je op de verzendlijst.

Inloopmiddagen

Voor kennismaking en informatie kun je langs komen op een van de inloopmiddagen, die ik samen met Willem Kuipers ( Ximension.nl) organiseer.  Als je vragen hebt over workshops,  masterclass en/of 1-op-1 coaching beantwoord ik die graag. Hier kunt je ook de Atlas inzien en / of kopen. Even bijpraten vind ik ook gezellig.

Aanpassing: i.v.m. Covid-19 moet je je vooraf aanmelden via mail met vermelding van je telefoonnummer en het geschatte moment dat je komt. Bij aankomst is er gelegenheid je handen te wassen/ontsmetten. Wij schudden geen handen en houden 1,5 meter afstand. Indien er veel aanmeldingen zijn, maken we alsnog nadere afspraken met tijdvakken.
Uiteraard verwachten we dat je alleen komt als je zelf gezond bent en noch jij, noch je gezinsleden enige symptomen van een mogelijke Covid-19 besmetting vertonen.

Je bent welkom tussen 15.00 uur en 18.30 uur. Plaats: mijn atelier Trix Terwindtstraat 2, 2331 GW Leiden.
Dit ligt in de wijk Stevenshof en is op 5 minuten loopafstand van station Leiden de Vink

  • donderdag 26 augustus
  • woensdag 22 september
  • vrijdag 15 oktober
  • dinsdag 16 november
  • maandag 13 december

Reacties Deelnemers

“Op moment van inloop voelde ik mij erg welkom. Ik heb Mechel ervaren als zeer meedenkend en behulpzaam; met name in het gezamenlijk zoeken naar een oplossing binnen en buiten haar specialisme.”

Inschrijven open activiteiten

In de kalender vind je de data van de activiteiten met open inschrijving.
Inschrijven kan per e-mail of telefonisch onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer.
Bij annulering binnen 7 dagen voor de masterclass wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 3 dagen voor de masterclass wordt geen geld gerestitueerd. Je kunt je dan wel laten vervangen of een volgende keer deelnemen.

communiceren werken

Maatwerk

Beelddenkwerk hanteert maatwerk. Ieder persoon of organisatie is uniek in zijn kwaliteiten, snelheid en omstandigheid.

Individueel
Beelddenkwerk kent geen intake gesprek. In het eerste gesprek wordt direct gewerkt aan het herkennen van je beelddenkkwaliteiten. Dit geeft je veel inzicht in je situatie. De vervolgstap is daardoor beter aan te geven. Een intakegesprek kan eventueel telefonisch gedaan worden. Om nader kennis te maken zijn er eens per maand inloopmiddagen. De coach gesprekken worden gehouden op de Bloemcamplaan in Wassenaar.
Er is ook een mogelijkheid om de coachgesprekken in Eys ( Zuid Limburg) te houden.

Neem gerust contact met mij op om je  vragen en wensen nader met mij te bespreken.
Dit kan telefonisch of per mail.

Bewaren

Bewaren

Organisatie

Organisatie nodig ik uit om direct  contact met mij op te nemen om hun wensen te bespreken.

Er is veel mogelijk: een in-company  workshop, masterclass of  presentatie; voor 10 of 50 personen; door heel het land en Vlaams- België.
Je kunt mailen of telefoneren om nader te overleggen wat voor jouw organisatie mogelijk is.

quizzical look